SRV myy logistiikkakeskuksen sijoitusrahastolle

Keskuksen rakentaminen käynnistyy marraskuussa 2021 ja kohde valmistuu helmikuussa 2023.

Sijoitusrahasto VVT Property Fund ostaa Turun Kehätien läheisyyteen Lietoon rakennettavan nykyaikaisen logistiikkakeskuksen SRV:ltä. Kohde on kokonaan vuokrattu logistiikkapalveluihin erikoistuneelle Warasto Finlandille.

Uudisrakennuksen kokonaisala on noin 14 000 neliömetriä. Rakennukseen tulee myös elintarvikkeiden logistiikkaa varten lämpösäädeltyä tilaa alustavasti noin 2 200 neliömetriä.

Uudisrakennuksen suunnittelussa on huomioitu kestävät energiaratkaisut. Kohde lämmitetään maalämmöllä ja rakennukseen tehdään varaus aurinkosähköjärjestelmälle. Uudisrakennukselle tavoitellaan Very Good -tasoista Breeam-ympäristösertifikaattia.

Logistiikkakeskuksen rakentaminen käynnistyy marraskuussa 2021 ja kohde valmistuu helmikuussa 2023.

VVT:n kakkosrahasto perustettiin aiemmin tänä vuonna, ja Liedon kiinteistö on sen ensimmäisiä sijoituskohteita. VTT:n strategiana on sijoittaa valmiiden kohteiden ohella myös rakennettaviin kiinteistöihin, jotka täyttävät rahaston korkeat ympäristötehokkuusvaatimukset.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV myy logistiikkakeskuksen sijoitusrahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat