Kokeile kuukausi maksutta

Oulussa esitetään investointirahoitusta Linnanmaan uimahallille jo ensi vuodelle

Oulun kaupunginhallitus sai maanantaina 15. marraskuuta valmiiksi vuoden 2022 talousarvioesityksensä valtuuston käsittelyä varten.

Yle Uutisten mukaan kaupunginhallituksen esitys poikkeaa kaupunginjohtaja Päivi Laajalan lokakuun alussa julkaistusta talousarvioesityksestä Linnanmaan uimahalli-investoinnin osalta. Laajala ei esittänyt uimahallille investointirahaa vielä ensi vuodelle lainkaan vaan vasta vuodelle 2024. Kaupunginhallitus esittää kuitenkin Linnanmaan uimahallille jo ensi vuonna 7,5 miljoonan euron rahoitusta, jolloin rakentaminenkin voisi alkaa vuoden 2021 aikana. Hankkeen kokonaisbudjetti on yli 14 miljoonaa euroa.

Mikäli talousarvio toteutuu kaupunginhallituksen esityksen mukaan, suurimmat ensi vuoden rakennusinvestoinnit ovat kaupungin tiedotteen mukaan juuri Linnanmaan uimahallin uudisrakennus sekä kaupungintalon ja Lyseon lukion remontit. Lisäksi kaupunki varautuu museo- ja tiedekeskus Luupin tilaratkaisuihin, joihin ensi vuodelle varataan 4 miljoonaa euroa.

Kaupunginvaltuusto käsittelee talousarviota maanantaina 30. marraskuuta, mutta varsinaiset äänestykset talousarviosta valtuusto pitää maanantaina 13. joulukuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oulussa esitetään investointirahoitusta Linnanmaan uimahallille jo ensi vuodelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat