Pääomasijoittaja osakkaaksi puukerrostaloja valmistavaan JVR-Rakenteeseen – samalla tehdään järjestelyjä konsernirakenteeseen

Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Alquila oy on tullut osakkaaksi jyväskyläläiseen puukerrostaloja valmistavaan JVR-Rakenteeseen.

JVR-Rakenne toimi Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnolla ja Puupalkinnolla palkitun Jyväskylän Puukuokan pääurakoitsijana.

Pääomasijoitusyhtiön taustalla on pitkän linjan monialayrittäjä Matti Häll, joka tulee myös JVR-Rakenteen hallituksen jäseneksi. Alquilan mukaantulo JVR-Rakenteen toimintaan on luonnollista jatkumoa pääomasijoitusyhtiön panostuksissa teolliseen rakentamiseen. Alquila on jo mukana teollisesti pientaloja valmistavassa Muurametalot oy:ssä sekä massiivipuuelementtejä valmistavassa ProModules oy:ssä.

”Alquilan mukaantulo yrityksen toimintaan turvaa yrityksen toiminnan pitkällä tähtäimellä. Matti Häll tuo meille kaivattua osaamista yrityksen kehittämiseen”, JVR-Rakenteen toimitusjohtaja Arttu Suuronen kertoo tiedotteessa.

Samalla hankesuunnittelusta ja kehittämisestä vastaava yhtiö JVR Plus oy fuusioituu osaksi JVR-Rakenne oy:tä. Fuusion tarkoituksena on selkeyttää JVR-yhtiöiden rakennetta ja mahdollistaa asiakkaiden palveleminen yhden yhtiön kautta. Fuusioitumisella ei ole vaikutuksia henkilöstöön. Sulautuvien yhtiöiden työntekijät siirtyvät fuusion myötä vanhoina työntekijöinä JVR-Rakenteen palvelukseen.

JVR-Rakenteen myyntijohtajana on aloittanut joulukuussa Sauli Ylinen. Hänellä on vuosien ja yli 1000:n asunnon kokemus toteutuneista puukerrostalohankkeista. Luottamustoimena alalla Ylinen toimii teollisen puurakentamisen ryhmän puheenjohtajana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pääomasijoittaja osakkaaksi puukerrostaloja valmistavaan JVR-Rakenteeseen – samalla tehdään järjestelyjä konsernirakenteeseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat