Kokeile kuukausi maksutta

”Se, että ollaan mukana rakentamassa puhdasta energiaa, on suunta, johon pitää mennä” – Oulun uusi konsernijohtaja tulee kuntien päästövähentäjien ykkösestä

Oulun kaupungin konsernijohtajaksi siirtyvän Ari Alatossavan nykyinen työnantaja, Ii, on tehnyt isoja päästövähennyksiä muun muassa parantamalla rakennusten energiatehokkuutta ja muuttamalla niiden lämmitystapaa.

Lehdon rakentama Asunto oy Marskinpuisto valmistuu Oulun keskustaan loppuvuonna. Kaupunki kunnosti viereisen Mannerheimin puiston vuosi sitten. Kuva: Juha Sarkkinen

Päästöjen ja energiankulutuksen vähentäminen ovat asioita, jotka kaikki kaupungit ja kunnat löytävät edestään, sanoo Oulun kaupungin konsernijohtajana helmikuussa aloittava Ari Alatossava.

Vuosien 2014–2020 välillä Oulun kaupunki on onnistunut vähentämään energiankulutustaan 59 000 megawattituntia, mikä vastaa noin neljännestä kaupungin energiankulutuksesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Se, että ollaan mukana rakentamassa puhdasta energiaa, on suunta, johon pitää mennä” – Oulun uusi konsernijohtaja tulee kuntien päästövähentäjien ykkösestä”

Viimeisimmät näkökulmat