Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise ostaa insinööritoimiston Tampereelta

Sitowise on 21. joulukuuta sopinut ostavansa rakennesuunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen tamperelaisen Insinööritoimisto Jorma Jääskeläinen oy:n.

Kaupan täytäntöönpano tapahtuu 31. joulukuuta. Yrityskaupassa Sitowiseen siirtyvät kaikki Insinööritoimisto Jorma Jääskeläisen sopimukset ja asiakkaat sekä kaikki 13 rakennesuunnittelun asiantuntijaa.

”Insinööritoimisto Jorma Jääskeläisen asiantuntemus täydentää erinomaisesti palvelutarjontaamme ja vahvistaa erityisesti Tampereen alueen rakennesuunnittelua”, Sitowisen Talo-toimialajohtaja Jan Tapper sanoo tiedotteessa.

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Insinööritoimisto Jorma Jääskeläinen on suunnitellut satoja rakennuksia ympäri Suomea ja omaa tästä johtuen monipuolista kokemusta rakennushankkeiden suunnittelusta ja konsultoinnista. Yritys on toiminut Sitowisen suunnittelukumppanina muun muassa Nokian Hyvinvointikeskuksen, Vatialan koulun, Toukolan palvelutalon, Ikaalisten koulun, Koukkuniemen Männistön palvelutalon ja Ruutanan monitoimitalon kohteissa sekä lukuisissa asuinkerrostalo- ja pysäköintilaitoskohteissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa insinööritoimiston Tampereelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat