Kokeile kuukausi maksutta

Yle: Kajaanin ensimmäisen tornitalon rakennustyöt lähtivät liikkeelle

Kajaanin kaupungin ensimmäisen tornitalon rakentaminen on alkanut maarakennus- ja paalutustöillä Prisman edustalla Niskantiellä. Hankkeen rakennuslupa tuli lainvoimaiseksi viime viikolla. Asiasta kertoi Yle Uutiset.

Rakentamisesta vastaavan Rakennusliike Halosen toimitusjohtaja Jussi Arffman kertoi Ylelle, että paalutustyöt valmistuvat maaliskuussa ja elementtien asennukset alkavat huhtikuussa. Harjakorkeudessaan tornitalon pitäisi olla kutakuinkin vuoden päästä.

Tornitaloja on tarkoitus tulla kaksi rinnakkain, mutta Arffmanin mukaan toisen tornin rakennusaikataulusta ei ole vielä tietoa. Molemmista taloista tulee 12-kerroksisia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Kajaanin ensimmäisen tornitalon rakennustyöt lähtivät liikkeelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat