Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin varatoimitusjohtaja lähtee yhtiöstä

Caverionin varatoimitusjohtaja Thomas Hietto on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta.

Thomas Hieton vastuulle ovat kuuluneet konsernin palvelut, kestävä kehitys ja Smart City -ratkaisut, ja hän on toiminut johtoryhmän jäsenenä heinäkuusta 2017. Hän on johtanut useita toimintoja ja liiketoimintoja vuosien aikana keskittyen älykkäisiin teknologioihin ja Palvelut-liiketoimintaan.

Konsernin strategiasta, markkinoinnista ja viestinnästä sekä toimitusketjun hallinnasta vastaava johtoryhmän jäsen Kari Sundbäck ottaa nykyisen roolinsa ohella väliaikaisesti vastuun myös palveluista sekä kestävästä kehityksestä ja Smart City -ratkaisuista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin varatoimitusjohtaja lähtee yhtiöstä”

Viimeisimmät näkökulmat