Kokeile kuukausi maksutta

Iloq teki maailmanlaajuisen puitesopimuksen 150000 asuntoa omistavan kiinteistösijoitusyhtiön kanssa

Digitaaliseen pääsynhallintaan keskittyvä suomalainen Iloq on allekirjoittanut maailmanlaajuisen puitesopimuksen asuinkiinteistöyritys Heimstadenin kanssa.

Kuva: Iloq

Ruotsalainen Heimstaden omistaa noin 150000 asuntoa kymmenessä eri maassa. Nyt tehdyn sopimuksen mukaan yritys pyrkii tulevina vuosina aktiivisesti korvaamaan olemassa olevien kiinteistöjensä mekaaniset lukitusjärjestelmät sekä varustamaan uudet rakennuksensa viimeisimmällä Iloq 5 Series -ohjelmistoalustalla.

Kaikkiaan yli 28 miljardin euron arvoiset kiinteistöt omistava Heimstaden on ollut viime aikoina aktiivinen myös Suomen asuntomarkkinoilla. Yhtiö rantautui Suomeen heinäkuussa 2021, kun sen tytäryhtiö Heimstaden Bostad osti 21 miljoonalla eurolla 242 asuntoa Helsingin Herttoniemestä. Joulukuussa kuopiolainen Niiralan Kulma myi yhteensä 166 asuntoa käsittävät viisi kiinteistöä Heimstadenille.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Iloq teki maailmanlaajuisen puitesopimuksen 150000 asuntoa omistavan kiinteistösijoitusyhtiön kanssa”

Viimeisimmät näkökulmat