Kokeile kuukausi maksutta

Iloq aloittaa yhteistyön Lukas Hradeckyn seurajoukkueen kanssa

DigitaaIisia pääsynhallintaratkaisuja tekevä suomalainen Iloq on aloittanut yhteistyön jalkapallon bundesliigajoukkue Bayer 04 Leverkusenin kanssa.

Kuva: Iloq

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa kesän aikana asennetaan Iloq S5 -lukitusjärjestelmä Leverkusenin Bayarena-stadionille, jonka kapasiteetti on noin 30000 katsojaa.

”Iloqin järjestelmä ei edellytä paristoja eikä kaapeleita. Tämä säästää meiltä patterien hankinnasta ja vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia ja vähentää patterijätteiden aiheuttamaa ympäristökuormitusta”, Bayarenan kiinteistön strategisen hallinnan johtaja Wolfgang Seßmann sanoo tiedotteessa.

Järjestelmä mahdollistaa kulkuoikeuksien ohjelmoimisen avaimiin. Yhdellä avaimella pääsee stadionilla kaikkialle. Jos avain on kadonnut tai varastettu, sen kulkuoikeudet voidaan nopeasti lopettaa.

Iloq saa yhteistyössä Leverkusenin virallisen ”turvallisuuskumppanin” statuksen. Yhtiö tulee näkymään stadionin mainostauluissa ja videotaululla sekä kaikessa joukkueen digitaalisessa viestinnässä ja sidosryhmätilaisuuksissa.

Suomalaisyhtiö pyrkii yhteistyön avulla pönkittämään kasvuaan ja mainettaan Saksan markkinoilla.

”Yhtiönä, jolla on suomalaiset juuret, olemme innossamme myös siitä, että Suomen maajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky on merkittävä osa Leverkusenin joukkuetta”, Iloqin Saksan toimitusjohtaja Sascha Hilgers sanoo.

Urheilun saralla Iloq on tehnyt yhteistyötä myös esimerkiksi formulatähti Kimi Räikkösen kanssa. Vuodesta 2019 käynnistynyt yhteistyö jatkuu kuluvalla kaudella. Toinen lukitusyhtiö Abloy on puolestaan tehnyt yhteistyötä toisen formulatähtemme Valtteri Bottaksen kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Iloq aloittaa yhteistyön Lukas Hradeckyn seurajoukkueen kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat