Kokeile kuukausi maksutta

Sitowisen toimitusjohtaja vaihtuu – uusi vetäjä tulee Koneelta

Sitowisen hallitus on nimittänyt yhtiölle uuden toimitusjohtajan, joka tulee hissiyhtiö Koneelta.

Vuodesta 2019 Sitowiseä luotsannut Pekka Eloholma jättää toimitusjohtajan tehtävät.

Sitowisen uusi toimitusjohtaja on diplomi-insinööri Heikki Haasmaa (43). Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 4. toukokuuta. Pitkän uran pörssiyhtiö Koneella monipuolisissa johtotehtävissä tehnyt Haasmaa toimii tällä hetkellä hissiyhtiön globaalin kunnossapitoliiketoiminnan johtajana.

Vuodesta 2019 Sitowiseä johtanut Pekka Eloholma (61) jatkaa toimitusjohtajana, kunnes Haasmaa aloittaa uudessa tehtävässään.

”Päätökseni siirtyä pois näin innostavasta tehtävästä kypsyi viime kesän aikana. Näen, että Sitowisellä on viime kevään pörssilistauksen jälkeen edessään uudenlainen, pohjoismainen kasvu-ura, jolle olemme viime vuosina luoneet yhdessä vahvan pohjan”, Eloholma sanoo tiedotteessa.

Vuoden 2017 jälkeen Sitowise on lähes tuplannut henkilöstömääränsä kasvaen 2000 asiantuntijan organisaatioksi sekä vahvistanut strategiansa mukaisesti asemaansa digitaalisten ratkaisujen tarjoajana, laajentanut toimintaansa Ruotsiin sekä listautunut maaliskuussa 2021 pörssiin.

”Kiitän koko hallituksen puolesta Pekka Eloholmaa hienosta työstä ja erityisesti onnistuneesta listautumisesta. Pekka on luotsannut konsernia merkittävissä kasvu- ja muutospaikoissa, ja hänellä on ollut niin hallituksen kuin yrityksen henkilöstön luottamus tekemälleen työlle. Olemme hakeneet yhtiölle uuden toimitusjohtajan hyvässä yhteistyössä Pekan kanssa”, Sitowisen hallituksen puheenjohtaja Eero Heliövaara kertoo.

”Meille on tärkeää, että Sitowisen uusi toimitusjohtaja jakaa kanssamme intohimon tehdä Sitowisestä rakennetun ympäristön ajatusjohtaja, joka haastaa koko alaa ratkaisemaan niin vastuullisuuteen kuin digitalisaatioonkin liittyvät vaatimukset ja mahdollisuudet. Globaalissa pörssiyhtiössä keräämänsä kokemuksen myötä Heikki Haasmaa tuo konserniin osaamista kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamisesta sekä laajaa ymmärrystä digitaalisten ratkaisujen uusista mahdollisuuksista”, Heliövaara sanoo.

Heikki Haasmaa

Keskeinen työura:

Kone Corporation, Senior Vice President, Maintenance Business (2017–)

Kone Elevators Ltd, Finland and Baltic Countries

2013–2017 Managing Director

2010–2013 Service Director

2008–2010 Development Manager

Kone Corporation / Service Development, Project Manager (2005–2008)

Kone Corporation / Global R&D, Design Engineer (2003–2005)

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowisen toimitusjohtaja vaihtuu – uusi vetäjä tulee Koneelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat