Kokeile kuukausi maksutta

Sitowisen toimitusjohtaja joutuu lähtemään

Yhtiön tiedotteen mukaan yhtiön hallitus ja Väyrynen ovat sopineet toimitusjohtajuuden päättymisestä.

Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen lähtee yhtiöstä. Kuva: Hannu Lättilä

Konsultti- ja suunnittelyhtiö Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen joutuu jättämään paikkansa välittömästi. Hän ehti toimia toimitusjohtajana vain reilun vuoden. Suunnittelutoimistot Sito ja Wise Group yhdistyivät viime vuoden alussa Sitowiseksi.

”Sitowise on kuluneen kahden vuoden aikana saavuttanut selkeän ja tunnustetun aseman maamme kolmen suurimman rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyrityksen joukossa. Yhtiön vahva taloudellinen asema, huippuluokan osaaminen sekä hyvät ja kattavat asiakassuhteet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseksi seuraavalle tasolle. Nyt on oikea aika uudistaa yhtiön johtamista vauhdittamaan kehitystä kohti kasvua”, sanoo Sitowisen hallituksen puheenjohtaja Pekka Eloholma tiedotteessa.

Uuden toimitusjohtajan haku yhtiön ulkopuolelta on käynnistetty. Ylimenokauden ajan toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Pekka Eloholma oman toimensa ohella.

Samassa yhteydessä yhtiön kahden suurimman liiketoiminta-alueen johtajat Jannis Mikkola ja Timo Palonkoski on nimitetty Sitowise Oy:n varatoimitusjohtajiksi.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Sitowisen toimitusjohtaja joutuu lähtemään”

  1. Sitowisessa on nykyään suuren maailman meininki, tulos tai ulos. Vanhan Siton aikaan toiminta oli paljon inhimillisempää ja silti yritys pärjäsi hyvin.
    nim. sivusta seurannut

    1. Lienee liian suuret vaatimukset omistajilla jos 10% tulos ei riitä

  2. Uppoavatko sitowisiiripojat terrawisulien mukana.

  3. Onhan se hyvä, että yksi lähtee, ettei kevättuulen tarvitse kaikkien peppuja huuhdella.

    1. Sitä ei ehkä vielä tiedetä, ketkä joutuvat huuhdelluiksi. Yhden miehen vaihtaminen ei yleensä ratkaise ongelmia. Jos niitä on, niin ne ovat myös syvemmällä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat