Kokeile kuukausi maksutta

Tällä työmaalla logistiikan on toimittava – Helsinkiläisen kerrostalon sisäpihalle nousee uusia harkkotaloja

Vanhan taloyhtiön sisäpihalle Helsingin Kruununhakaan on rakenteilla kaksi uutta asuinkerrostaloa. Ne toteutetaan pääasiassa logistisista syistä valuharkkorakenteisina lukuun ottamatta kellaria ja alinta asuinkerrosta. Rakentamista ahtaalla tontilla edelsi kohua aiheuttanut entisen elokuvastudion purku.

Vanhojen talojen sisäpihalle rakennetaan puretun SF-studioiden ja sittemmin liikuntatilana toimineen rakennuksen tilalle kaksi uutta kerrostaloa harkoista valamalla. Punainen tiilimuuri on merkkinä siitä mihin paikalla sijainnut entinen rakennus sijoittui. Kuva: Jussi Helttunen

Miten järjestää työt, kun vain yhdestä ahtaasta porttikäytävästä pääsee työmaalle ja samana päivänä noin tuhannen neliön pihalla pitäisi pumpata betonia, asentaa suunnilleen samankokoinen sääsuoja ja pitää huolta turvallisista kulkureiteistä yli 50 työntekijälle?

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tällä työmaalla logistiikan on toimittava – Helsinkiläisen kerrostalon sisäpihalle nousee uusia harkkotaloja”

Viimeisimmät näkökulmat