Kokeile kuukausi maksutta

Autoliitto rakentaa sähköautojen latausverkon – yhteistyökumppanina Virta

Tavoitteena on avata ensimmäiset Autoliiton latausasemat kuluvan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Sähköautojen latauspalvelut houkuttavat alati uusia toimijoita. Nyt joukkoon liittyy Autoliitto.

Sähköautojen myynnin nopea kasvu lisää myös latauspaikkojen tarvetta ympäri Suomea. Nyt palveluntarjoajien joukkoon on liittymässä Autoliitto, joka aloittaa tänä vuonna valtakunnallisen latausverkoston rakennustyöt yhteistyössä Virran (Liikennevirta oy) kanssa.

Latausverkostosta tulee kaikille avoin, mutta Autoliiton jäsenet saavat erityisetua latauksistaan. Latausliiketoiminta organisoidaan Autoliiton AL-lataus-nimiseen tytäryhtiöön, jonka toimitusjohtajana toimii Autoliiton kaupallinen johtaja Niila Rajala.

”Yhteistyö Virran kanssa tarjoaa meille nopean ja helpon tavan tuottaa latauspalveluita. Olemme käynnistäneet neuvottelut useiden tahojen kanssa latauspisteiden sijainneista ja tavoitteenamme on avata ensimmäiset Autoliiton latausasemat tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla”, Rajala kertoo.

Autoliiton latausverkosto tulee osaksi koko Suomen ja Euroopan kattavaa Powered by Virta-verkostoa, joka on yksi nopeimmin kasvavista latausverkostoista alueella.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Autoliitto rakentaa sähköautojen latausverkon – yhteistyökumppanina Virta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat