Kokeile kuukausi maksutta

Peikko hankki saksalaisyhtiöltä patentin – Yhtiöt tekivät myös laajemman yhteistyösopimuksen

Peikko on hankkinut Saksassa kehitetyn konsolijärjestelmän tuoteoikeudet Zech Hochbau AG -nimiseltä yritykseltä.

Hankitut tuoteoikeudet sisältävät patentin, teknisen tuotedokumentaation, laskelmat sekä tietotaidon. Peikosta tulee konsolijärjestelmän valmistaja ja Zechin ainoa toimittaja seuraavien kolmen vuoden ajaksi. Osapuolet ovat sopineet tekevänsä tulevaisuudessa yhteistyötä tämän tuotteen lisäksi myös muissa projekteissa.

Tätä konsolijärjestelmää, jonka nykyinen nimi on Peikko Stairpod, käytetään porraselementtien liittämiseen itse paikallavalettuun porraskuiluun. Zech on käyttänyt järjestelmää jo useiden vuosien ajan, koska se parantaa nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta rakennustyömailla. Peikko tulee valmistamaan Stairpod-konsolijärjestelmät Saksan tehtaallaan.

”Uskomme, että nyt aloitettu yhteistyö tulee laajentumaan merkittävästi tulevina vuosina. Tämä konsolijärjestelmä on erinomainen ratkaisu, joka luo Peikolle uusia mahdollisuuksia myös useiden muiden maiden kuin Saksan markkinoilla”, Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko hankki saksalaisyhtiöltä patentin – Yhtiöt tekivät myös laajemman yhteistyösopimuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat