Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise hankki taas perheenlisäystä – infrarakentaja Mavacon ostokohteena Ruotsissa

Mavaconin ydinosaamista ovat konsultointi, tekniset selvitykset sekä suunnittelupalvelut tie-, maa-, vesi-, viemäri- ja hulevesiprojekteihin.

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise jatkaa yritysostojaan myös Ruotsin puolella. Nyt yhtiön haaviin tarttui vuonna 2015 perustettu Mavacon Mark & ​​​​VA Consult AB.

Ostokohde on 13 työntekijän yritys, jonka ydinosaamista ovat konsultointi, tekniset selvitykset sekä suunnittelupalvelut tie-, maa-, vesi-, viemäri- ja hulevesiprojekteihin. Mavaconin asiakkaita ovat kunnat, kuntayhtiöt ja yksityiset toimijat, joille se on tehnyt projekteja eri puolilla Ruotsia.

Kaupassa Sitowise hankkii Mavaconin koko osakekannan. Yhtiön perustajaomistajat sekä muu henkilöstö jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Sitowise on tehnyt viime vuosina viisi yrityskauppaa Ruotsissa. Tällä hetkellä Sitowisen tytäryhtiössä Byggnadstekniska Byrån (BTB) AB:ssa työskentelee 180 rakennetekniikan ja geotekniikan osaajaa, ja Technology for Infrastructure projects Sweden (TFIP) AB:ssa 70 talotekniikan osaajaa työskentelee erityisesti laajojen maanalaisten infraprojektien parissa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise hankki taas perheenlisäystä – infrarakentaja Mavacon ostokohteena Ruotsissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat