Kokeile kuukausi maksutta

St1 ja Caverion laajentavat yhteistyötään – satoja asemia Caverionin ylläpitoon Suomessa

Yritykset ovat jo jonkin aikaa tehneet yhteistyötä.

Kuva; St1
Kuuntele juttu

Lähes 400 suomalaista Shell- ja St1-jakeluasemakiinteistöä siirtyy Caverionin palveluiden piiriin.

Caverion vastaa kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, jäähdytys- ja kylmälaitteiden kunnossapidosta sekä kiinteistöjen etähallinnasta.

Tiedotteen mukaan yhteistyön tavoitteena on ylläpitää suunnitelman mukaisesti kiinteistöjen kuntoa ja kehittää energiatehokkuutta kustannustehokkaalla huollolla ja kunnossapidolla sekä oikea-aikaisilla investoinneilla.

St1:llä ja Caverionilla on takanaan jo monivuotinen yhteistyö St1:n jakeluasemien jäähdytys- ja kylmälaitteiden ylläpidossa. Yhteistyön syventyessä koko Suomen kattava Caverionin huoltoverkosto vastaa jatkossakin St1:n kylmätekniikan huollosta ja modernisoinnista.

Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajenee nyt kattamaan myös kiinteistöjen ylläpitotoimintaa johtavan ja koordinoivan palvelukeskuksen sekä kiinteistöjen etähallinnan. Palvelukeskuksen toimintaan kuuluvat muun muassa tekninen managerointi, 24/7 asiakaspalvelukeskus, erilaiset asiantuntijatehtävät sekä sopimuskumppanien toimintojen ohjaaminen.

St1:n jakeluverkostoon kuuluu sekä automaattiasemia että palveluasemia myymälöineen ja ravintoloineen, samoin raskaan liikenteen jakelupisteitä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “St1 ja Caverion laajentavat yhteistyötään – satoja asemia Caverionin ylläpitoon Suomessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat