Kokeile kuukausi maksutta

Aktian rahasto teki asuntokauppoja lähes 50 miljoonalla

Taalerin salkunhoidossa oleva Erikoissijoitusrahasto Aktia Asunnot+ on 30. maaliskuuta toteutetulla kaupalla ostanut asuntoja Vantaan Pakkalasta sekä sopinut asuntojen ostamisesta Turun ydinkeskustasta.

Kohteiden kauppahinnat olivat yhteensä lähes 50 miljoonaa euroa.

Vantaan kohde koostuu neljästä vuonna 1999 rakennetusta rakennuksesta, joissa on yhteensä 97 asuntoa ja noin 6300 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Kohde sijaitsee osoitteessa Käräjäkuja 1, vajaan kilometrin päässä kauppakeskus Jumbosta. Kiinteistössä on toteutettu vuonna 2021 kokonaisvaltainen energiaremontti. Lämmityksessä on siirrytty kaukolämmöstä maalämpöön, minkä lisäksi kiinteistö tuottaa sähköä omalla aurinkovoimalalla. Kokonaisuutta tukee lämmön talteenotto, jolla lisätään kiinteistön energiansäästöä. Myyjänä toimi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aktian rahasto teki asuntokauppoja lähes 50 miljoonalla”

Viimeisimmät näkökulmat