Kokeile kuukausi maksutta

Kumoni tekee Kuopiossa tulosta putkiremonteilla – ”Meillä ei ole enää juurikaan rukkasen roikuttajia”

Monitoimiurakka on vanha, mutta korjaamisessa vähemmän käytetty menetelmä.

Puijonlaaksossa urakoidaan kolmen kerrostalon kokonaisuutta, johon kuuluu kuopiolaisittain poikkeuksellisen suuri yksittäisen asuntoyhtiön putkiremontti ja laajat maarakennustyöt. Asuntoja on 128, ja tilaajana on As.oy Kuopion Keltapossut, jolle Kumoni on luvannut toteuttaa kokonaisurakan yhdessä vuodessa. Se on puoli vuotta nopeammin kuin tilaajan urakkaohjelmassaan esittämä läpimenoaika.

”Kilpailutilanne oli normaalin tiukka, ja päädyimme siihen, että monitoimiurakkamallia käyttävällä porukallamme olisi kykyä ja halua lyhentää urakka-aikaa. Samalla pystyisimme paitsi lyhentämään asukkaan häiriöaikaa myös pienentämään yleiskulujamme ja tarjoamaan urakan sitä kautta hieman edullisemmin”, Kumonin toimitusjohtaja Pasi Pitkänen kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kumoni tekee Kuopiossa tulosta putkiremonteilla – ”Meillä ei ole enää juurikaan rukkasen roikuttajia””

Viimeisimmät näkökulmat