Kokeile kuukausi maksutta

Myös Honkarakenne lopettaa myynnin Venäjälle – koko vuoden ohjeistus samalla uusiksi

Konsernin myyntipanostuksia kohdistetaan vahvemmin kotimaan, Euroopan ja Aasian markkinoille.

Yhtiön tiedotteen mukaan Venäjän myynnin pysähtyminen aiheuttaa merkittävää epävarmuutta vuoden 2022 liikevaihtoon ja konsernin tuloskehitykseen. Yhtiöllä on Venäjällä yksi maahantuoja, mutta ei muita toimintoja, henkilöstöä tai tuotantolaitoksia.
Venäjä-boikottiin liittyvien suomalaisyritysten lista saa jatkoa, sillä Honkarakenne on päättänyt keskeyttää myynnin Venäjälle. Tilaus- ja toimitusvaiheessa olevien projektien osalta se tarkastelee tilannetta kriittisesti kunkin projektin toimitussopimuksen osalta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myös Honkarakenne lopettaa myynnin Venäjälle – koko vuoden ohjeistus samalla uusiksi”

Viimeisimmät näkökulmat