Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus ja Luotsi Capital tekivät esisopimuksen kerrostalohankkeista

Pohjola Rakennus oy Suomi ja kiinteistöpääomarahastojen hallinnointiin keskittyvä Luotsi Capital oy ovat allekirjoittaneet 12. toukokuuta esisopimuksen asuinkerrostalohankkeista.

Kauppa pitää sisällään yhteensä yli 100 Ouluun ja Espooseen rakennettavaa uutta asuntoa.

Esisopimuksessa on alustavasti sovittu kahden asunto-osakeyhtiön, Asunto oy Oulun Oskarin ja Espoon Kiviruukin hankkeen myynnistä kvr-urakkasopimuksineen Luotsi Capital oy:lle. Kauppa pyritään toimeenpanemaan vaiheittain: Oulun osalta kesäkuussa 2022 ja Espoon kohteen osalta kevään 2023 aikana.

Kuusikerroksiseen Oulun ydinkeskustassa sijaitsevaan Asunto oy Oulun Oskariin rakennetaan yhteensä 60 asuntoa ja 16 autopaikkaa, joiden lisäksi myös kaksi liiketilaa. Espoon asuinkerrostalokohde tulee puolestaan koostumaan 46 asunnosta ja 24 autopaikasta. Oulun kohteen rakennuslupa on lainvoimainen, ja Espoon kohteen lupasuunnittelu alkaa toukokuun 2022 aikana.

”Ennakoimme vuokralla asumisen suosion lisääntyvän epävarmassa taloustilanteessa ja sen johdosta kysynnän moderneille ja hyvillä sijainneilla oleville vuokra-asunnoille jatkuvan vahvana. Tavoitteidemme mukaisesti molemmat kohteet ovat energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa”, Luotsin hankejohtaja Kim Jolkkonen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus ja Luotsi Capital tekivät esisopimuksen kerrostalohankkeista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat