Kokeile kuukausi maksutta

Rejlers laajentaa tuulivoimayhtiöiden palvelujaan

Rejlers laajentaa tarjontaansa ostamalla Loiste Energian tuulivoimaloiden valvontapalvelut.

Nyt ostettu tuulivoimaloiden valvontapalvelu kattaa tällä hetkellä 14 tuulipuiston valvonnan.
Kuuntele juttu

Rejlers laajentaa tarjoomaansa tuulivoimaloiden ympärivuorokautisilla valvontapalveluilla. Rejlers Finland on ostanut Loiste Energian tuulivoimaloiden valvontapalvelut.

”Operoimme käyttökeskusta Kajaanissa ja voimme palvella tuulivoimaloita koko maassa. Energiamurros ja siirtymä uusiutuviin energialähteisiin lisää nyt tuulivoimainvestointeja. Luotettavien yhteyksien varmistaminen on tärkeää ja haluamme tukea asiakkaitamme tässä”, sanoo Rejlersin Energia ja infra -liiketoiminnan johtaja Timo Holmberg.

Aiemmin tänä vuonna Rejlers Finland ja Kajave, joka kuuluu Loiste-yhtiöihin, sopivat, että Kajaven sähköjakeluverkon operointi- ja valvontapalvelut ja käyttökeskus siirtyvät Rejlersille huhtikuusta lähtien. Käyttökeskus suunnittelee ja johtaa sähköverkon kytkentöjä ja varmistaa verkon toiminnan vuorokauden ympäri.

Nyt ostettu tuulivoimaloiden valvontapalvelu kattaa tällä hetkellä 14 tuulipuiston valvonnan. Rejlersin tavoite on laajentaa palveluita muihin tuulipuistoihin hyödyntäen Kajaanin käyttökeskusta.

”Rejlers on vankalla asiantuntemuksellaan oikea taho kehittämään tuulivoimaloiden valvontapalveluita. Yhdistetty tuulipuistojen ja jakeluverkon valvonta tuo synergiahyötyjä kaikille tuulivoima-alalla toimiville osapuolille”, sanoo Loisteen sähköverkkoliiketoiminnan johtaja ja Kajaven toimitusjohtaja Timo Jutila.

Aiemmin tänä vuonna neljä käyttökeskuksessa työskentelevää henkilöä siirtyivät Rejlersille. Uusimman kaupan myötä henkilöstöä ei siirry Rejlersille.

Rejlers tuntee suomalaiset sähköverkko- ja tuulivoimayhtiöt. Yli 60 yhtiötä Suomen noin 80 sähköverkkoyhtiöstä ja noin kolmannes Suomen tuulivoimatuotannosta on ollut Rejlersin asiakkaana vuosien varrella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers laajentaa tuulivoimayhtiöiden palvelujaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat