Kokeile kuukausi maksutta

Rudus teki yrityskaupat

Rudus vahvistaa liiketoimintaostolla Etelä-Suomen kiviainesliiketoimintaansa.

Rudus on sopinut Terrawisen kanssa Etelä-Suomessa toimivan kiviainesliiketoiminnan ostamisesta viime viikolla allekirjoitetulla sopimuksella. Terrawisen Etelä-Suomen kiviainesliiketoiminta siirtyy Ruduksen omistukseen kesän 2022 loppuun mennessä.

”Yrityskauppa täydentää Ruduksen kiviainesliiketoimintaa sekä vahvistaa ja laajentaa erityisesti pääkaupunkiseudun palvelutarjontaamme. Liiketoimintakauppa on johdonmukainen jatko kyseisen liiketoiminnan kasvupolulla”, Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama kertoo.

Kaupan jälkeen Terrawise voi keskittyä paremmin projektiliiketoimintojen kehittämiseen.

Ostetusta kiviainestoiminnasta tulee osa Ruduksen palvelukokonaisuutta ja yrityskaupan myötä 35 ammattilaista siirtyy osaksi Rudus-konsernia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rudus teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat