Kokeile kuukausi maksutta

Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan viime vuoden menestyjät – katso tulostietoja ja vertaile yrityksiä

Rakennuslehden perinteinen Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo yli 300 rakennus- ja kiinteistöalan tulostiedot viime vuodelta. Tulostietoihin ja vertailutyökaluun pääset tästä linkistä. Suurimmat-selvityksen juttuihin ja kokonaisuuteen taas pääset tästä linkistä.

Vuosi 2021 oli rakennusliikkeille keskimäärin hyvä, kertoo Suurimmat-selvitys.

Rakennuslehti kokosi rakennusalan suurimpien yritysten tilinpäätöstiedot myös verkkoon. Suurimmat-tilinpäätösselvitys on ilmestynyt paperilehdessä toukokuussa, ja nyt yli 300:n rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tietoihin voi perehtyä myös sähköisessä muodossa.

Erikoissivustoon on koottu paperilehdessä toukokuussa 2022 ilmestyneet jutut sekä työkalu, jolla voi selata ja vertailla yhtiöiden tulostietoja. Pääset sivustoon tästä ja tulostietoihin ja vertailutyökaluun tästä.

Paperilehden kokonaisuutta voit tarkastella näköislehdestä, johon pääset tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan viime vuoden menestyjät – katso tulostietoja ja vertaile yrityksiä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat