Kokeile kuukausi maksutta

”Tippuvatko ne kyydistä?” – Isännöintiliitto kantaa huolta syrjäseutujen taloyhtiöistä

Suurin osa Suomen taloyhtiöistä on hyvässä kunnossa, mutta osalla taloyhtiöistä alkaa olla vaikeuksia rahoittaa peruskorjauksia ja energiaremontteja. Ongelma korostuu muuttotappioalueilla, missä asuntojen vakuusarvo ei aina riitä taloyhtiölainan saamiseen.

Arkistokuva. Kuva: Toni Repo / Aamulehti

Isännöintiliitto on ilmaissut huolensa taloyhtiöiden jakautumisesta kahteen kastiin.

"Kannamme huolta taloyhtiöistä, joilla on vaikeuksia saada rahoitusta tarvittaville korjauksille. Tippuvatko ne kyydistä? Monissa taloyhtiöissä tuntuu olevan myös iso haaste saada aikaan oikea-aikaisia päätöksiä remonttien suhteen", Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva sanoo liiton tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Tippuvatko ne kyydistä?” – Isännöintiliitto kantaa huolta syrjäseutujen taloyhtiöistä”

Viimeisimmät näkökulmat