Kokeile kuukausi maksutta

Varte rakentaa Kouvolan keskustaan kerrostalon – edellisestä aikaa kymmenen vuotta

Hopeaheikkiin on suunniteltu yhteensä 26 uutta asuinhuoneistoa, joiden arvioitu valmistuminen tulee olemaan loppukesästä 2023.

Kouvolan keskustaan Kalevankadulle nouseva Hopeaheikki on Vartelle paluu kotikaupunkiin. Kadun toisella puolella on yhtiön aiempaa rakennuskantaa.

Rakennusyritys Varte Lappeenranta on suunnitellut uuden asuintalon Kouvolan Kalevankadulle. Asunto oy Kouvolan Hopeaheikki sai huhtikuun lopussa Varten hallituksen rakentamispäätöksen ja rakennuslupa on kesäkuussa kaupungin käsittelyssä.

Hopeaheikkiin on suunniteltu yhteensä 26 uutta asuinhuoneistoa, joiden arvioitu valmistuminen tulee olemaan loppukesästä 2023. Varten viimeisin RS-kohde Kouvolassa oli 2012 valmistunut Asunto oy Kouvolan Muuraristonheikki.

”Kouvolassa on ollut pidemmän aikaa hiljaista uudiskohteiden kanssa eikä viime vuosina ole juurikaan uusia kerrostaloja keskustan läheisyyteen käynnistetty. Kysyntää syntyi Hopeaheikkiin kuitenkin hyvin”, kertoo Varte Lappeenrannan toimitusjohtaja Seppo Tokkola.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte rakentaa Kouvolan keskustaan kerrostalon – edellisestä aikaa kymmenen vuotta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat