Kokeile kuukausi maksutta

Esa Eloranta ryhtyy johtamaan Jiitee Työt oy:n hallitusta

Kalliorakentamiseen erikoistuneen Jiitee Työt oy:n hallituksen puheenjohtajaksi nousee rakennusneuvos Esa Eloranta. Kokenut rakennusalan vaikuttaja on hieno vahvistus kasvuun vahvasti investoivaan yritykseen.

Kalliorakentamiseen erikoistuneen Jiitee Työt oy:n hallituksen puheenjohtajaksi nousee rakennusneuvos Esa Eloranta. Kokenut rakennusalan vaikuttaja on hieno vahvistus kasvuun vahvasti investoivaan yritykseen.

“Olemme ylpeitä siitä, että saamme rakennusneuvos Esa Elorannan kaltaisen kokeneen ja osaavan rakennusalan vaikuttajan vahvistamaan Jiitee Työt oy:n hallitusta. Esa on tunnettu joukkuepelaaja, jolla on taito kehittää yrityksen liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista yhdessä yhtiön muun johdon kanssa. Hallituksemme puheenjohtajana hän pääsee luotsaamaan tavoitteellisesti kasvunälkäistä yritystämme”, sanoo Jiitee Työt oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Janne Juntunen.

“Astun innolla tehtävääni uudistuneen Jiitee Työt oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Yhtiön toimintamalli on kiinnostava ja sen henkilöstö on osaavaa. Kaikki tämä antaa vahvan kilpailuedun tehdä hyvää laatua kustannustehokkaasti. Minusta on kiinnostavaa päästä kehittämään yhtiötä tavoitteellisesti yhdessä muiden kanssa. Tunnen Jannen ja muut yhtiön taustavaikuttajat ja minulla on vahva usko Jiiteen menestykseen”, Eloranta toteaa.

Eloranta on yksi kouvolalaisen rakennusalan yrityksen Jatke Oy:n perustajista. Hän toimi Jatke-konsernin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajan aina vuoden 2021 kevääseen asti.

Jiitee Työt on ainoa kalliorakentamiseen ja maanalaiseen louhintaan ja lujitustöihin keskittynyt yritys Suomessa, joka toimii omilla työkoneillaan ja omilla työntekijöillään. Yritys toimii kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen liikevaihto oli viime vuonna 19 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Esa Eloranta ryhtyy johtamaan Jiitee Työt oy:n hallitusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat