Kokeile kuukausi maksutta

Fennovoiman ex-johtajat perustivat ydinvoiman konsulttiyhtiön

Kind Atom-nimisen yhtiön tarkoituksena on tukea ydinalan projektien valmistelua ja johtamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Timo Okkonen jätti Fennovoiman operatiivisen johtajan tehtävät vuoden 2020 lopulla. Nyt hän luotsaa ydinvoimakonsultointiin keskittyvää Kind Atomia.

Fennovoiman entisillä johtajilla riittää edelleen uskoa ydinvoiman mahdollisuuksiin. Yhtiössä aiemmin toimineet Timo Okkonen ja Janne Liuko ovat perustaneet Kind Atom-nimisen konsulttiyrityksen, jonka tarkoituksena on tukea ydinalan projektien valmistelua ja johtamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Helmikuussa kaupparekisteriin rekisteröidyssä yhtiössä ovat mukana myös Fennovoiman nykyinen viestintäjohtaja Sakari Kotola sekä Ville Välikangas.

Yhtiö kertoo tarjoavansa palveluja kaupallisista esiarvioinneista ja lupavaiheista tekniseen toteutukseen, käyttöönottoon ja käyttöön asti.

”Kind Atomissa keskitymme siihen, että uuteen ydinvoimaan investoivat, uusia laitoksia käyttävät ja niiden tuotantoa ostavat organisaatiot voivat luottaa projektien onnistumiseen. Olemme laitostoimittajista riippumattomia neuvonantajia ja samalla tärkeä linkki asiakkaan ja toimittajan välillä”, Okkonen ja Liuko kertovat yhtiön verkkosivuilla.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennovoiman ex-johtajat perustivat ydinvoiman konsulttiyhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat