Kokeile kuukausi maksutta

Peab aloittaa Naistenklinkan saneerauksen – valmista vuonna 2024

Urakan tavoitebudjetti on noin 30 miljoonaa euroa.

Yhteistoiminnallinen projektijohtourakka sisältää Meilahdessa sijaitsevan rakennuksen A-osan peruskorjauksen tunnelikerroksesta katolle asti. Lisäksi rakennetaan yhdyskäytävä toisesta kerroksesta A- ja L-osien välille.

Peab käynnistää tänä kesänä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan Naistenklinikan päärakennuksen A-osan peruskorjauksen. HUS Kiinteistöt ja Peab tekivät kehitysvaiheen sopimuksen kiinteistön peruskorjauksesta lokakuussa 2021 ja nyt HUS on tehnyt päätöksen hankkeen siirtämisestä toteutusvaiheeseen.

Yhteistoiminnallinen projektijohtourakka sisältää Meilahdessa sijaitsevan rakennuksen A-osan peruskorjauksen tunnelikerroksesta katolle asti. Lisäksi rakennetaan yhdyskäytävä toisesta kerroksesta A- ja L-osien välille. Kaikkiaan peruskorjattavaa tilaa on noin 8 000 bruttoneliömetriä.

Urakan tavoitebudjetti on noin 30 miljoonaa euroa ja töiden on määrä valmistua vuonna 2024.

Naistenklinikka oli valmistuessaan lähes 90 vuotta sitten Euroopan suurin synnytyssairaala.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab aloittaa Naistenklinkan saneerauksen – valmista vuonna 2024”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat