Kokeile kuukausi maksutta

HUS:n Siltasairaala valmistui Helsingin Meilahdessa – SRV:n urakan käyttöönotto ensi vuoden alussa

Lähes 300 miljoonan euron hanke on ollut HUS:n historian suurin rakennusprojekti.

Siltasairaala korvaa Töölön sairaalan toiminnot sekä osan Syöpätautien klinikasta. Samalla se liittää uuden sairaalarakennuksen viereisiin rakennuksiin muodostaen yhtenäisen toiminnallisen kokonaisuuden.Kuva: HUS / Paula Järvinen
SRV:n toteuttaman Siltasairaalan rakennustyöt ovat valmistuneet aikataulussaan Helsingin Meilahdessa. Siltasairaala on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin historian suurin rakennushanke ja yksi Suomen vaativimpia ja laajimpia sairaalarakentamisen kohteita.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HUS:n Siltasairaala valmistui Helsingin Meilahdessa – SRV:n urakan käyttöönotto ensi vuoden alussa”

Viimeisimmät näkökulmat