Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit sitoutuu kansainvälisiin päästövähennystavoitteisiin

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörit sitoutuu Science Based Targets (SBTi) -aloitteeseen ilmaston lämpenemisen rajoittamiseksi 1,5 asteeseen.

Kuva: A-Insinöörit

A-Insinöörit aikoo hakea hyväksyntää päästövähennystoimilleen, joilla tähdätään ilmaston lämpenemisen rajoittamiseen Pariisin ilmastosopimuksen mukaiseen 1,5 asteeseen. Kansainvälisen Science Based Targets -aloitteen ilmastotavoitteissa huomioidaan oman toiminnan lisäksi arvoketjun päästöt (scope 1, 2 ja 3).

"Me haluamme olla eturintamassa luomassa ratkaisuja ja käytäntöjä, joilla rakennettu ympäristö ja asiakkaamme pääsevät tuntuviin päästövähennyksiin. Tämä on meidän velvollisuutemmekin, sillä suunnittelijoiden kädenjälki on 1300 kertaa jalanjälkeä suurempi. Haluamme olla yhtä kunnianhimoisia myös omaa toimintaa koskevissa ilmastotoimissa", A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit sitoutuu kansainvälisiin päästövähennystavoitteisiin”

Viimeisimmät näkökulmat