Kokeile kuukausi maksutta

Hämeenlinna hakee puolen miljoonan säästöjä uusimalla kiinteistöjensä lämmitysratkaisuja

Hämeenlinnan kaupunki uusii vuosien 2023 ja 2024 aikana loput maakaasu- ja öljylämmitteiset kiinteistönsä uusiutuvalle energialle.

Muutoksella tavoitellaan energiansäästöä ja energian saatavuutta ylipäätään pyritään varmistamaan. Siirtyminen uusiutuvan energian käyttöön on myös Hiilineutraali Hämeenlinna -ohjelman ja KETS-sopimuksen tavoite. Hämeenlinna liittyi sopimukseen vuonna 2019.

KETS eli kunta-alan energiatehokkuussopimus on työ- ja elinkeinoministeriön, Energiaviraston ja Kuntaliiton välinen sopimus energian tehokkaammasta käytöstä kunnissa. Sopimuksen allekirjoittaneet kunnat, kaupungit tai kuntayhtymät sitoutuvat kunta-alan energiatehokkuussopimuksen mukaisiin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin, joiden tavoitteena on energiankäytön tehostuminen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hämeenlinna hakee puolen miljoonan säästöjä uusimalla kiinteistöjensä lämmitysratkaisuja”

Viimeisimmät näkökulmat