Kokeile kuukausi maksutta

Ideastructura avasi toimiston Tampereelle

Yhtiöllä on nyt yhteensä kuusi toimipistettä paikkakunnilla, joissa tarjotaan myös rakennusalan koulutusta.

Korjaus- ja uudisrakentamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto Ideastructura on avannut toimiston myös Tampereella. Sen myötä yhtiöllä on nyt yhteensä kuusi toimipistettä, jotka Helsingin pääkonttorin lisäksi sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja nyt myös Tampereella.

“Strategiamme mukaisesti olemme niillä paikkakunnilla, joissa koulutetaan rakennusalan ihmisiä. Olemme tehneet oppilaitosten kanssa yhteistyötä aiemminkin, mutta paikallisella läsnäololla yhteistyömahdollisuudet monipuolistuvat, ja Tampereella on erinomaiset rakennusalan opinahjot”, toimitusjohtaja Jyrki Jalli toteaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ideastructura avasi toimiston Tampereelle”

Viimeisimmät näkökulmat