Kokeile kuukausi maksutta

Skol Barometri 2022: Suunnittelu- ja konsultointialan tilauskirjat paisuvat ennätysvuosien tasolle

Suunnittelu- ja konsultointialan SKOLin tuore barometri kertoo alan yritysten erinomaisista tilauskannoista, liikevaihtojen kasvusta ja kasvun esteeksi nousseesta työvoimapulasta. Myös alan maine on kehittynyt myönteisesti.

Suunnittelu- ja konsultointialan SKOLin tuore barometri kertoo alan yritysten erinomaisista tilauskannoista, liikevaihtojen kasvusta ja kasvun esteeksi nousseesta työvoimapulasta. Myös alan maine on kehittynyt myönteisesti.

Suunnittelu- ja konsultointialan eli teollisuuden, yhteiskunnan ja rakentamisen asiantuntijapalveluiden liikevaihto nousi toisena koronavuonna reilut viisi prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen 2020. Vuonna 2021 liikevaihtoa Suomessa kertyi kaikkiaan noin seitsemän miljardia euroa.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Kokeile nyt 1 kk veloituksetta!

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 3/6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skol Barometri 2022: Suunnittelu- ja konsultointialan tilauskirjat paisuvat ennätysvuosien tasolle”

Viimeisimmät näkökulmat