Kokeile kuukausi maksutta

Epävarmuudet saivat Porin keskeyttämään palloiluhallihankkeen etenemisen, vaikka YIT:n tarjous oli selvästi alle kattohinnan

Porin kaupunginvaltuusto päätti maanantaina 10. lokakuuta pitämässään kokouksessa keskeyttää Isomäkeen kaavaillun palloiluhallin uudisrakennushankkeen valmistelun.

Havainnekuva Isomäen palloiluhallista. Kuva: Porin kaupunki

Kaupunginhallitus oli ehdottanut valtuustolle, että palloiluhallin uudisrakentamishanketta ei keskeytetä. Valtuuston kokouksessa tehtiin kuitenkin muutosehdotus hankkeen keskeyttämisestä taloudellisen tilanteen, puutteellisen tarveselvityksen sekä markkinoilla olevien muutoksien ja epävarmuuksien perusteella. Äänestyksen jälkeen valtuusto päättikin äänin 27–32 hyväksyä muutosehdotuksen, jonka mukaan palloiluhallihanke keskeytetään.

Porin kaupunginvaltuusto oli hyväksynyt jo marraskuussa 2021 kuluvan vuoden talousarvion ja samalla palloiluhallista laaditun hankesuunnitelman. Tuolloin hankkeen kustannusarvio oli noin 25,6 miljoonaa euroa. Lue tästä lisää: Poriin rakennetaan vajaan 26 miljoonan euron palloiluhalli

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Epävarmuudet saivat Porin keskeyttämään palloiluhallihankkeen etenemisen, vaikka YIT:n tarjous oli selvästi alle kattohinnan”

Viimeisimmät näkökulmat