Kokeile kuukausi maksutta

Vaasan torin suunnittelukisa ratkesi – voittaja on todellinen Helmi

Palkintolautakunnan mukaan Vaasan Helmi on kokonaisuudessaan vakuuttava ja vastaa kilpailuehdotuksista parhaiten asetettuihin tavoitteisiin. Myös suunnitelman budjetti vaikuttaa realistiselta ja toteutettavalta.

Voittajatyön perusajatuksena on kehittää torin reunoja aktiivisiksi virkistys- ja oleskelualueiksi, jotka tuottavat kauppatorille lisäarvoa. Voittanut ehdotus oli sekä palkintolautakunnan että asukkaiden mieleen. 

Vaasan kauppatorin suunnittelukilpailun voittajaksi on valittu Loci maisema-arkkitehtien, Rambollin ja Valoa -työryhmän ehdotus Vaasan Helmi, joka esittelee torin aktiivisena ja viihtyisänä kaupunkilaisten olohuoneena.

Sen perusajatuksena on kehittää torin reunoja aktiivisiksi virkistys- ja oleskelualueiksi, jotka tuottavat kauppatorille lisäarvoa. Voittanut ehdotus oli sekä palkintolautakunnan että asukkaiden mieleen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vaasan torin suunnittelukisa ratkesi – voittaja on todellinen Helmi”

Viimeisimmät näkökulmat