Kokeile kuukausi maksutta

Y-Säätiöltä vuokratalo Espoon Nihtisiltaan – rakentajana Lujatalo

M2-Kotien talo on osa korttelikokonaisuutta, johon tulee T2H:n rakentamia omistusasuntoja ja Saton vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja.

Kortteliin tulevien talojen lämmitys toteutetaan maalämmön avulla. Katolle sijoitetaan aurinkopaneeleja. (Havainnekuva: Arkkitehtipalvelu)

Y-Säätiön M2-Kodit rakennuttaa yhteensä 68 vuokra-asunnon kerrostalon Espoon Nihtisiltaan. Espoon Kilossa sijaitsevalle asuinalueelle tuleva talo valmistuu loppuvuonna 2024.

7-kerroksisen talon on suunnitellut Arkkitehtipalvelu ja urakoitsijana on Lujatalo.

Y-Säätiö-konserniin kuuluvan M2-Kotien rakennuttamat vuokratalot ovat ARA-kohteita, eli ne ovat valtion tuella rakennettuja ja niiden vuokrat ovat säädeltyjä. Tämän vuoksi asukasvalinnoissa noudatetaan tarveharkintaa ja varallisuusrajoja.

M2-Kotien talo on osa korttelikokonaisuutta, johon tulee T2H:n rakentamia omistusasuntoja ja Saton vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Korttelikokonaisuuden asukkaille rakentuu myös yhteinen parkkihalli.

Nihtisillankujan kerrostalo on valmistuessaan A-energialuokassa, joka on tavoitteena kaikissa Y-Säätiö-konsernin uudiskohteissa. Asumisen energiankulutukseen vaikutetaan esimerkiksi sillä, että talojen lämmitys toteutetaan maalämmön avulla. Katolle sijoitetaan aurinkopaneeleja.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Y-Säätiöltä vuokratalo Espoon Nihtisiltaan – rakentajana Lujatalo”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat