Kokeile kuukausi maksutta

Caverion ja Varma uudistivat yhteistyönsä sisältöä

Esimerkiksi tekoälyä hyödynnetään nyt entistä enemmän palvelukokonaisuudessa.

Aurinkopaneeleita Varman rakennuksessa Helsingin Salmisaaressa. Kuva: Caverion

Caverion ja Varma uudistivat palveluyhteistyön sisältöä ja solmivat useita kiinteistöjohtamisen sopimuksia.

Nykyaikaista teknologiaa, digitalisaatiota ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia hyödynnetään nyt entistä enemmän Caverionin palvelukokonaisuudessa. Se käsittää kiinteistöjohtamisen, energiamanageerauksen ja etähallinnan sekä Caverion 24/7-HelpDeskin palvelut.

”Olemme tehneet Caverionin kanssa pitkään yhteistyötä kiinteistöjohtamisessa, energiamanageerauksessa ja kiinteistönhuollossa, ja heillä on hyvä tuntemus kiinteistöistämme ja niiden käyttäjistä. Näimme, että saamme tällä laajalla palvelukokonaisuudella kehitettyä yhdessä digitaalisuutta ja rakennamme kehityspolkua tulevaisuuteen”, Varman toimitilajohtaja Toni Pekonen sanoo.

Työeläkeyhtiö Varman tavoitteena on saavuttaa hiilineutraali sijoitussalkku vuoteen 2035 mennessä. Kiinteistöissä Varma tavoittelee päästötöntä sähköä vuoteen 2025 mennessä ja päästötöntä lämpöä vuoteen 2030 mennessä.

Varman kiinteistösalkkuun kuuluvien kiinteistöjen energiankulutuksen minimoimiseksi Caverionin energiamanageri seuraa kohteiden energiankulutusta ja reagoi nopeasti poikkeamiin.

Energiamanagerin rooliin kuuluu myös etsiä aktiivisesti kiinteistöjen uusia energiansäästömahdollisuuksia ja esittää hankkeita niiden toteuttamiseksi.

Caverionilla on 25 Varman kiinteistöä teknisen kiinteistöjohtamisen piirissä. Muita palveluja se tuottaa 60:een Varman kiinteistöön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ja Varma uudistivat yhteistyönsä sisältöä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat