Kokeile kuukausi maksutta

Miljonäärejä rakennusalalle pörssilistautumisten ja yrityskauppojen kautta – parhaan kokonaistulot nousivat yli 10 miljoonan

Viime vuonna Helsingin pörssiin listattiin useita rakennusalan yhtiöitä ja alalla tehtiin myös merkittäviä yritysjärjestelyjä. Rakennuslehti selvitti merkittävimmät näissä tienanneet henkilöt.

Kuva: Rio Gandara / HS

Rakennusalaan liittyvistä yhtiöistä viime vuonna Helsingin pörssiin listautuivat Sitowise, Kreate, Purmo Group, Solwers, Betolar, Toivo Group, Ecoup ja Skarta (nykyinen Skarta Nyab). Osassa listautumisista silloiset omistajat realisoivat osakkeitaan, mutta osassa ei. Olemme merkinneet kunkin yhtiön kohdalle, sisältyikö listautumiseen myös osakemyyntejä.

Alalla tehtiin viime vuonna myös lukuisia merkittäviä yrityskauppoja. Näyttää siltä, että osa näissä kaupoissa tiliä tehneistä on halunnut pitää tulonsa salaisina. Olemme listanneet oheen ne, joiden verotiedot olemme löytäneet.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Miljonäärejä rakennusalalle pörssilistautumisten ja yrityskauppojen kautta – parhaan kokonaistulot nousivat yli 10 miljoonan”

Viimeisimmät näkökulmat