Kokeile kuukausi maksutta

SRV, Stark ja L&T kokeilevat yhteistyötä – ”Pilotoimme rakennustyömaan puutavaran uudelleen käytön konseptia”

Puutavaran uudelleen käytön mahdollisuuksia kokeillaan nyt käytännössä.

SRV:n työmailta kerätään puuta myytiin. Kuva Kulttuurikasarmin työmaalta Helsingin Lasipalatsin aukiolla.

Pilottihanke toteutetaan yhteistyössä Starkin, SRV:n ja L&T:n kanssa. Rakennustyömaalta kerätty käyttämättä jäänyt tai rakenteista purettava väliaikaisessa käytössä ollut puutavara ja vaneri toimitetaan Starkiin myytäväksi edelleen.

"Tämän pilotin kautta tutkimme mahdollisuutta kehittää pysyvä uudelleenkäytettävän puun myyntikonsepti. Tällä hetkellä rakennusmateriaalien uudelleenkäyttö ei ole isossa mittakaavassa mahdollista. Yhdessä SRV:n ja L&T:n kanssa haluamme olla edelläkävijöitä kiertotalousratkaisuissa ja pilotoimme rakennustyömaan puutavaran uudelleen käytön konseptia", Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV, Stark ja L&T kokeilevat yhteistyötä – ”Pilotoimme rakennustyömaan puutavaran uudelleen käytön konseptia””

Viimeisimmät näkökulmat