Kokeile kuukausi maksutta

Mittavalle senioriasuntohankkeelle valittiin talotekniikkaurakoitsija

Havainnekuvassa Joensuuhun rakennettava senioriasuntokeskittymä Ruoritien Helmi. Kuva: Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry.

Ruoritien Helmi on 1970-luvulla valmistunut palveluasumisyksikkö Joensuun Rantakylässä. Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry peruskorjaa nykyisen asuinyksikkönsä, johon uudistetaan seniorikodit noin 50 asukkaalle.

Kohdetta laajennetaan myös uudisrakennuksella, johon rakentuu 101 asuntoa. Rakennustyöt valmistuvat vuonna 2024. Kohteen rakennusurakoitsijana toimii Rakennustoimisto K. Tervo.

Uudisrakennuskohde koostuu kolmesta kerrostalorakennuksesta, jotka ovat pinta-alaltaan noin 5 600 m². Rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2022. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista seniorikeskittymistä. Hankkeen investoinnit ovat yhteensä noin 20 miljoonaa euroa.

”Ruoritien Helmi on joensuulaisille merkityksellinen hanke, ja olemme erittäin iloisia osallistuessamme tähän projektiin. Yhteistyömme kohteen parissa on lähtenyt hienosti käyntiin”, Aren toimipistepäällikkö Petri Heiskanen kertoo.

”Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry on toiminut ikäihmisten asumisratkaisujen parissa jo 70 vuoden ajan. Kumppaninamme Are mahdollistaa kokemuksellaan asukkaillemme viihtyisän asumisen”, yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka Tuunanen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mittavalle senioriasuntohankkeelle valittiin talotekniikkaurakoitsija”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat