Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnistää muutosneuvottelut Suomessa – maksimissaan 150 työpaikkaa uhan alla

Tavoitteena on saavuttaa vähintään 40 miljoonan euron vuosittaiset kustannussäästöt vuoden 2024 loppuun mennessä.

YIT hakee tehokkuutta säästöjen kautta.

YIT käynnistää muutosohjelman yrityksen suoritus- ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tavoitteena on yksinkertaistaa organisaatiorakennetta ja toimintamallia sekä lisätä ketteryyttä ja asiakaskeskeisyyttä.

Ohjelman avulla YIT tehostaa toimintaansa. Tavoitteena on saavuttaa vähintään 40 miljoonan euron vuosittaiset, inflaatiokorjatut kustannussäästöt vuoden 2024 loppuun mennessä. Yli puolet suunnitelluista vuosittaisista kustannussäästöistä on tarkoitus saavuttaa jo vuoden 2023 aikana. Ohjelman mukaiset hyödyt tulevat pääomamarkkinapäivillä marraskuussa 2021 esiteltyjen säästöjen lisäksi. Tuolloin tavoitteena oli saavuttaa 15–20 miljoonan euron vuosittaiset kustannussäästöt vuoteen 2023 mennessä. Vuoden 2022 loppuun mennessä saavutettiin yli 20 miljoonan euron vuosittaiset kustannussäästöt.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnistää muutosneuvottelut Suomessa – maksimissaan 150 työpaikkaa uhan alla”

Viimeisimmät näkökulmat