Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo rakentaa lamellikerrostaloja Helsinkiin

Verkkosaareen rakennetaan 121 uutta asuntoa.

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto L Arkkitehdit

Lujatalo on allekirjoittanut sopimuksen TA-Yhtiöiden kanssa Helsingin Verkkosaareen rakennettavasta 121 asunnon asuinkerrostalohankkeesta, jossa Lujatalo rakentaa kaksi lamellikerrostaloa sekä korttelin yhteisen parkkihallin.

"TA-Verkkoneulaksi" nimetyssä kohteessa toteutetaan kaksi lamellikerrostaloa: asumisoikeusasuntoja TA-Asumisoikeudelle ja pitkän korkotuen vuokra-asuntoja TA-Yhtymälle sekä korttelin keskelle parkkihalli, johon toteutetaan korttelin osapuolille autopaikat. Kohteella on Aran niin sanottu vihreä rahoitus.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo rakentaa lamellikerrostaloja Helsinkiin”

Viimeisimmät näkökulmat