Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin vahva orgaaninen kasvu ja suorituksen parantuminen jatkuivat

Caverionin tilauskanta, liikevaihto sekä tulos ovat kasvussa. Osavuosikatsauksen perusteella myös sijoittajien kiinnostus yhtiötä kohtaan näyttää perustellulta.

Caverionilla odotetaan kysynnän olevan Palveluissa positiivista kuluvan vuoden aikana, mutta Projekteissa on epävarmuutta. Kuva: Caverion.

“Olen iloinen, että paransimme edelleen liiketoimintamme suoritusta sekä kasvatimme liikevaihtoa ja tulostamme vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja olen tyytyväinen vahvaan uusien tilausten kehitykseen ja orgaaniseen kasvuun. Viimeaikaiset yritysostot ja liiketoimintajakauman kehitys tukivat liikevaihtomme kasvua ja tulostasoa vuosineljänneksellä", kertoo Caverionin toimitusjohtaja Jacob Götzsche yhtiön osavuosikatsauksessa.

"Lisäksi johdonmukaiset toimenpiteemme projektien riskinhallinnan parantamiseksi ovat asteittain johtaneet terveempään ja kannattavampaan projektiportfolioon. Tämä on osoitus kyvystämme saada aikaan kestävää, kannattavaa kasvua strategiamme mukaisesti."

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin vahva orgaaninen kasvu ja suorituksen parantuminen jatkuivat”

Viimeisimmät näkökulmat