Kokeile kuukausi maksutta

”Rakennustuoteasetuksen soveltaminen uudelleenkäytettäville tuotteille on välillä kuin yrittäisi tunkea neliön muotoista palikkaa liian pieneen ympyrän muotoiseen reikään” – Kiertotaloudessa on yhä pullonkauloja

Yhä suuremmalle osalle purkujätteestä löytyy uusia käyttömahdollisuuksia. Niiden soveltaminen ei kuitenkaan aina kannata.

MTV:n Pöllölaakson purkujäte lajitellaan kaikkiaan 18 eri jätejakeeksi. Kuva: Esko Jämsä

Kevään myötä käynnistyi yksi tämän vuoden suurimmista purkutyömaista Suomessa, kun MTV:n legendaarista Pöllölaaksoa Helsingin Ilmalassa alettiin rouhia maan tasalle. Useista rakennuksista koostuvassa kokonaisuudessa on noin 30.000 neliömetriä toimistotilaa ja 6.000 neliön kokoiset pysäköintitilat.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Rakennustuoteasetuksen soveltaminen uudelleenkäytettäville tuotteille on välillä kuin yrittäisi tunkea neliön muotoista palikkaa liian pieneen ympyrän muotoiseen reikään” – Kiertotaloudessa on yhä pullonkauloja”

Viimeisimmät näkökulmat