Kokeile kuukausi maksutta

YIT aloittaa Tampereen virastotalon peruskorjauksen – remontin arvo liki 50 miljoonaa euroa

Rakentamissuunnitelmassa on huomioitu esteettömät ja selkeät kulkureitit. Tilojen monikäyttöisyyteen, muunneltavuuteen sekä järjestelmien ja laitteiden energiatehokkuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Työt aloitetaan virastotalon sisäpuolisilla purkutöillä. Purettavan osan tilalle rakennetaan viisikerroksinen uudisrakennus. Vanhan kiinteistön eteläinen ja pohjoinen osa peruskorjataan.

YIT on allekirjoittanut Tampereen kaupungin kanssa sopimuksen Tampereen virastotalon peruskorjauksesta ja laajennuksesta. Rakennustyöt alkavat toukokuussa ja hanke toteutetaan yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana.

YIT valikoitui kumppaniksi viime vuoden lopulla ja hankkeen laajuus on tarkentunut kehitysvaiheen aikana. Samalla kustannus on täsmentynyt 49 miljoonaan euroon. Toteutusvaiheen sopimus kirjataan YIT:n vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa Tampereen virastotalon peruskorjauksen – remontin arvo liki 50 miljoonaa euroa”

Viimeisimmät näkökulmat