Kokeile kuukausi maksutta

Lahden kisapuiston katsomoremontti uuteen kilpailutukseen – alkuperäinen budjetti petti

Neuvotteluvaiheeseen pääsivät Skanska Talorakennus ja SRV Rakennus.

Katsomorakennus on osa Lahden kisapuiston kokonaisuudistusta, jonka myötä siitä muokkautuu kansainväliset kriteerit täyttävä areena. (Havainnekuva Lahden kaupungin verkkosivuilta)
Kuuntele juttu

Lahden kisapuiston pääkatsomon rakennusurakka viivästyy. Syynä on se, että Lahden Tilakeskuksen pyytämät ja neuvotteluvaiheeseen edenneet tarjoukset ylittivät hankkeelle asetetun 12,5 miljoonan euron kattohinnan.

Uusi pääkatsomo oli määrä toteuttaa suunnittele ja rakenna -urakkana. Neuvotteluvaiheeseen pääsivät Skanska Talorakennus ja SRV Rakennus. Koska molemmat tarjoukset ylittivät asetetun hinnan, Lahden Tilakeskuksen oli ne lain mukaan hylättävä.

”Selvitämme parhaillaan, miten uusi kilpailutus kannattaa järjestää, jotta saamme pääkatsomohankkeen mahdollisimman nopeasti eteenpäin”, Tilakeskuksen toimitilajohtaja  Jouni Arola kertoo.

Lahden kaupunki ja FC Lahti kehittävät jalkapallostadionin aluetta kumppanuushankkeena. Hankkeen tavoitteena on mahdollistaa kisapuistoon noin 5000 katsojan jalkapallostadion ja tapahtuma-areena, joka täyttäisi UEFA:n kategoria 3:n vaatimukset. Stadion koostuu toisiinsa integroiduista pää- ja päätykatsomoista sekä aurinkokatsomosta.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lahden kisapuiston katsomoremontti uuteen kilpailutukseen – alkuperäinen budjetti petti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat