Kokeile kuukausi maksutta

Skarta sommittelee aurinkovoimapuistoa Savonlinnaan – kaupungin aluevaraus 17 hehtaaria

Aurinkoenergian tuotantolaitoksia sijoitetaan Itäväylän yrityspuiston alueelle tai sen välittömään läheisyyteen.

Aurinkoenergia tekee tuloaan myös Savonlinnaan, kun Skarta Energy lähtee rakentamaan aurinkovoimapuistoa Itäväylän yrityspuistoon.

Savonlinnan kaupunki ja Skarta Energy ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä uusiutuvaan energiaan keskittyvä yhtiö voi varata noin 17  hehtaarin suuruisen maa-alueen Itäväylän yrityspuiston vierestä. Samalla aloitetaan valmistelut kokonaisteholtaan noin 10 MW:n aurinkovoimapuiston rakentamiseksi.

Savonlinnan kaupungin tavoitteena on perustaa uusi Pure Energy-teollisuusalue, jonka myötä Itäväylän yrityspuistossa toimivat ja sinne sijoittuvat yritykset voivat hyödyntää edullista aurinkovoimaa. Aurinkoenergian tuotantolaitoksia sijoitetaan Itäväylän yrityspuiston alueelle tai sen välittömään läheisyyteen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skarta sommittelee aurinkovoimapuistoa Savonlinnaan – kaupungin aluevaraus 17 hehtaaria”

Viimeisimmät näkökulmat