Kokeile kuukausi maksutta

SRV:n HUS-työmaalla toteutetaan Suomen ensimmäinen täysintegroitu talotekniikka-allianssi

Espoossa Jorvin sairaalan yhteyteen HUS:lle rakennettava uusi osastorakennus rakennetaan talotekniikan osalta konseptilla, jota ei ole aiemmin vielä käytetty. Täysintegroitu talotekniikka-allianssi näyttää tulevaa rakentamisen mallia.

Jorvin uuden osastorakennuksen - muurahaiskarhun - alta on purettu vanhentuneita tiloja.

Espoon Jorviin rakennettava uusi osastorakennus – tekijöiden keskuudessa leikkisästi muurahaiskarhuksi nimetty hanke – toteutetaan talotekniikan osalta konseptilla, jota ei vielä koskaan aiemmin ole kokeiltu.

Allianssimallilla toteutettava hanke sisältää tiettävästi Suomen ensimmäisen täysintegroidun alihankintana toteutettavan talotekniikka-allianssin, eli talotekniikkaurakoitsijat ovat muiden allianssikumppaneiden rinnalla tasaveroisina kumppaneina.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n HUS-työmaalla toteutetaan Suomen ensimmäinen täysintegroitu talotekniikka-allianssi”

Viimeisimmät näkökulmat