Kokeile kuukausi maksutta

Lahden Talot nappaa uuden toimitusjohtajan Kojamolta

Lahden kaupungin kokonaan omistama Lahden Talot oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan.

Varte suunnittelee parhaillaan Lahden Taloille puukerrostaloa Kartanon alueelle. Maarakennustöiden on tarkoitus alkaa syyskuussa.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa lokakuun alusta tradenomi, LKV, LVV Sanna Karppinen. Hän siirtyy Lahden Taloille Kojamosta, jossa hän on vastannut aluejohtajana pääkaupunkiseudun ulkopuolisten kotikeskusten toiminnasta, tuloksesta ja kehittämisestä. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa Remeon kaupallisena johtajana sekä Itä-Suomen Asuntokeskuksen (SP-koti) asiakkuusjohtajana.

Karppisella on vahvaa johtamiskokemusta sekä strategista näkemystä. Myös kokemus palveluprosessien kehittämistyöstä sekä ymmärrys hyvän asiakaskokemuksen merkityksestä puolsivat hänen valintaansa Lahden Talojen toimitusjohtajaksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lahden Talot nappaa uuden toimitusjohtajan Kojamolta”

Viimeisimmät näkökulmat