Kokeile kuukausi maksutta

Lakea saattaa siirtyä uuteen omistukseen – kauppahinta olisi vain 5 miljoonaa

Kolmen kiinteistösijoitusyhtiön muodostama konsortio on käynyt alustavia keskusteluja asuntosijoitus- ja asuntokehitysyhtiö Lakean hankkimisesta. Nyt kaupan edellytysten selvittämisestä on myös tehty aiesopimus.

Lakean omistama entinen rautatieläisten talo Seinäjoen Ruukintiellä. Kuva: Lakea

Konsortion osapuolet ovat pörssilistatut Investors House oyj ja Ovaro Kiinteistösijoitus oyj sekä listaamaton Royal House oy.

Alustavat keskustelut ovat johtaneet siihen, että Lakean hallitus ja konsortion osapuolet ovat keskiviikkona 5. heinäkuuta päättäneet solmia aiesopimuksen mahdollisen kaupan edellytysten selvittämisestä. Selvitystyössä on otettava huomioon Lakean omistajien julkiset käsittelyprosessit, rahoittajien tarpeet sekä ostavien yhtiöiden dd-prosessit. Tällä hetkellä Lakean omistaa 14 pohjanmaalaista kuntaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lakea saattaa siirtyä uuteen omistukseen – kauppahinta olisi vain 5 miljoonaa”

Viimeisimmät näkökulmat